contacteer mij

Vera Vink

Contactformulier

Denk altijd aan wat je wilt doen met je dag, en vind dan het juiste ding om ermee te doen. Ik ben een zeer druk persoon, dus ik heb een heleboel andere dingen die ik moet doen, maar als ik geen tijd hebben om ze te doen, dan zal ik gewoon wachten tot ik tijd hebben en dan zal ik schrijven over hen. Het belangrijkste is dat je niet overhaast dingen; denk niet over-denk dingen; En haast je niet. Het is het beste om de dag te zien als "een taak" met "een deadline", en de volgende als "een andere taak".

De jump pak is een zeer eenvoudige manier van het creëren van een goede look. Ik heb niet getest veel jumpsuits op mezelf, maar tot nu toe vond ik dat de jumpsuit maakt me eruit als een zeer professionele professional. Daarom ben ik ervan overtuigd dat jumpsuits een van de beste accessoires zijn die je vandaag op de markt kopen.

Ik ben altijd in dezelfde kamer als ik schrijf deze blog, maar ik schrijf het niet in mijn vrije tijd. Soms lees ik uw opmerkingen en antwoord op hen. Als u mij wilt bereiken of vertel me iets of iets anders, schrijf me op mijn facebook of twitter en vraag me om de link. Als je geïnteresseerd bent, ga ik een jumpsuit shopping event doen met een paar verschillende merken. De beste zullen te koop zijn. Ik ben ook onlangs begonnen met het ontwerpen en maken van de eerste jumpsuit ontwerpen voor een aantal van de jumpers in mijn leven: familie vrienden en vreemden. Ik denk dat hoe meer mensen die het jumpsuit dragen en ervan genieten, hoe meer mensen ik zal kunnen helpen, of zelfs, inspireren. Ik ben verliefd op mijn eerste jumpsuit, "T-Pee". Het heeft me geholpen in mijn persoonlijke en professionele leven. Ik denk dat je mijn ontwerpen ook leuk zult vinden. Dus alsjeblieft, check out mijn blog en als je ze leuk vindt, deel ze dan met al je vrienden.

Onze openingstijden