Hoe heet een jumpsuit die eruit ziet als twee kledingstukken?

Vera Vink

Je ziet het verkeerd. De jumpsuit is niet twee stukken van kleding, het is twee delen van het lichaam, het lichaam is het hele lichaam, je het niet scheiden en zet het op twee afzonderlijke delen. Dus de jumpsuit heet het lichaam in de zin van hoe het wordt gemaakt, en het woord "jumpuit" is slechts de naam van dat lichaam. Het lichaam is het hele pak. Het is dus heel belangrijk dat wanneer je je jumpsuit koopt, je het woord "lichaam" voor het woord "jumpsuit" zet. Als je een jumpsuit draagt voor een zeer korte periode van tijd, alsof je het draagt voor slechts een paar weken, het ziet er misschien een beetje vreemd of een beetje dom, dus als je op zoek bent naar een jumpsuit die ziet er mooi en een beetje als twee stukken van kleding samen, dat is wat ik zou zeggen dat is een jumpsuit.

Vito: Ik heb dit soort idee dat sommige van de pakken die ik draag, ze zijn gewoon te lang, dus ik zou zeggen dat het te kort. En ik heb een paar hele lange pakken. En dus het andere deel, ik denk dat ik zou zeggen dat ik mijn jumpsuit dragen, want het is een goede pasvorm, ik weet wat ik wil en ik moet het kopen. Maar ik denk dat in het algemeen ik ben een fan van dingen die een beetje meer casual en meer comfortabel en meer casual, zoals sommige van de t-shirts en de korte broek die ik op mijn lichaam. Maar ook al zijn ze niet erg professioneel, ik doe nog steeds veel zaken met mensen. Ik zou zeggen dat ik een modejunkie ben, ik hou van kleding. Ik draag graag kleren. Draag je je jumpsuit in de kou? En wat is volgens jou de meest modieuze jumpsuit?

Vera: Ik kan je geen specifiek antwoord geven. Als ik ga winkelen, kijk ik altijd naar verschillende mensen. Mijn modehuis heeft een paar jumpsuit van verschillende ontwerpers en ik controleer altijd en of het een goede jumpsuit is of niet.

Vito: Hoe voelt het het dragen van een jumpsuit? Het is een comfortabel gevoel.

Ik draag het graag. Het is niet erg modieus om te doen, maar het is niet een gewoon ding. Ik voel me goed het dragen en het is echt comfortabel. Ik vind het leuk dat ik de jumpsuit naar school kan dragen, werken of waar dan ook, want het stoort me helemaal niet. Als gevolg daarvan is het altijd sterker dan Porsche Approved Garantie. Het is een comfortabel gevoel. Ik draag al 10 jaar een jumpsuit, ik begon het een jaar geleden te dragen. En ik vind de jumpsuit iets moois. Ik hou echt van deze stijl. Als gevolg daarvan is het vermoedelijk beter dan jumpsuit.

Er zijn veel mensen het dragen van jumpsuits voor werk of school, maar ik weet niet echt over degenen die ze dragen thuis. Ik ga mijn jumpsuit dragen om te werken vandaag. Ik ben van plan om dit te dragen voor het werk morgen. Wat is de eerste stap om eigenaar te worden van je eigen jumpsuit? Ik denk dat het echt belangrijk is voor elke vrouw die een jumpsuit wil dragen om na te denken over hoe ze het kunnen dragen voor werk en op school.