Hoeveel verschillende jumpsuit bestaan er?

Vera Vink

"Nou, er is veel. Er is meer dan één jump suit. Er zijn veel jumpsuits in de wereld. Het is niet dat ze allemaal verschillend zijn. Het is gewoon dat er zo veel die een beetje te veel op elkaar lijken om echt te weten wat jumpsuit te kiezen".

Ik zou graag meer gedetailleerde foto's van de jumpsuits die ik maak. Dus, als er foto's die je denkt dat nuttig zou zijn om deze blog, laat het me weten. U het bovenstaande contactformulier gebruiken of gerust contact met mij opnemen op alle volgende e-mailadressen: vivadvink[at]gmail[dot]com vivadvink[at]yahoo[dot]com vivadvink[at]gmail[dot]com vi[at]vi[dot]com Een paar woorden over mijn ontwerpen: Het ontwerp is gebaseerd op de Franse stijl, dus ze zullen goed werken in de warme zomerdagen en koude winters. In de zomer zal ik ook een versie met lange mouwen maken. Je je afvragen: Waar komt mijn materiaal vandaan? Alle materialen zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk. Hoe ziet de kwaliteit eruit? De kwaliteit is niet zo goed als het kan zijn, maar dit is de meest kosteneffectieve alternatief. Kan ik hetzelfde materiaal in de lange mouwen gebruiken? Ja, je mijn ontwerpen gebruiken voor je eigen stijl. Ik wil allerlei soorten kleding kunnen aanbieden. De belangrijkste vereiste voor een jumpsuit met lange mouwen is dat het rekbaar moet zijn. Ik ga proberen om de best mogelijke ontwerpen aan te bieden, maar als je een bepaalde stijl die u wilt zien op deze blog, neem dan contact met mij op. Het ontwerp van het materiaal is belangrijk voor de pasvorm van het jumpsuit. Als het niet rekbaar genoeg is, zal het niet goed passen, vooral voor mannen. De stoffen zijn niet rekbaar genoeg. Ik gebruik geen polyester, maar het is een van de betere materialen voor dit soort jumpsuit. Een goed idee is om een dun wol, katoen of polyester materiaal te gebruiken voor de buitenste lagen. Dit zal helpen ervoor te zorgen dat de jumpsuit is niet te dun in het midden, en geeft de juiste hoeveelheid rek. De binnenkant zal ook veel meer rekbaar dan de buitenste laag. Als je, probeer de jumpsuit uit te rekken tot aan de taille. Als het lijkt alsof het niet kan worden gedaan, vraag het me en ik zal de juiste manier vinden om het te doen.

Wat moet ik maken met het springpak? Je kon altijd dragen de jumpsuit als een pyjama pak, zoals in deze tutorial. Heb je enig idee? Laat het me weten! En bedankt voor het bezoeken van mijn blog. In tegenstelling tot Nike Voetbalschoenen Zwart Met Sok, kan het veel bevorderlijker zijn. Tot aan de andere kant. Disclaimer: De standpunten hier uitgedrukt zijn de enige meningen van de auteur en niet noodzakelijkerwijs vertegenwoordigen de standpunten van mijn werkgever, BH Cosmetics, Inc, haar filialen, en / of ander bedrijf. Openbaarmaking: Alle beoordelingen zijn 100% eerlijk en mijn adviezen zijn altijd mijn eigen. Ik doe mijn best om alleen informatie die ik persoonlijk voel is de moeite waard uw tijd / geld.

Sally, 24, DE V.S.

Ik heb deze gebruikt voor mijn verjaardag (in een rode), een sollicitatiegesprek, en een verjaardagsfeestje. Ik hou van dat ze zo licht. Ze zijn de perfecte pasvorm voor mijn lichaam, en ze zien er mooi uit in zowat elke outfit die ik heb gedragen in. Ook zijn ze comfortabel en vleiend. De kwaliteit is niet op gelijke voet met andere jumpsuits die ik heb gedragen in het verleden, maar ze hebben dezelfde geweldige gevoel en kwaliteit die u gewend bent van hen. Ik zou ze zeker aanraden.

Carrie, 21, DE V.S. Welke jumpsuit u aanbevelen?

Ik kocht deze jumpuit voor de laatste verjaardagsfeestje mijn man en ik waren het bijwonen. Ik hield ervan dat het lichtgewicht is en me goed past.