Ik ben 1.71 lang, met een gewicht van ongeveer 70 kilo, welke maat zou passen meer M of L?

Vera Vink

M (omdat er een grotere optie om uit te kiezen. Bekijk het rapport Kanten Paraplu experience report. )

Toen we in een land met veel winter, moesten we een spijkerbroek te kopen, omdat de denim die we in staat waren te vinden in onze lokale markt was te groot voor onze grootte. De enigen die geschikt waren waren de J-Cups, omdat ze goedkoop waren en ze passen, maar ik wilde een ander soort stijl, dat is wat we wilden bereiken.

Toen moesten we de markt in omdat er een groot aantal jump-sleeves op de markt was. In het begin dacht ik dat het erg moeilijk was om een jump-sleeves in de markt te vinden en dat mensen in mijn stad geen jumpsuits willen kopen vanwege de kwaliteit van het materiaal en omdat ze te omvangrijk zijn voor hun lichaam. Het is dus ongetwijfeld nuttiger dan Gilet C En A.

Ik heb niet echt het gevoel dat de jump-sleeves markt in Europa was nogal een groot en gevestigd, want er waren zeer weinig jumpsuit bedrijven in Europa. Op het einde, heb ik besloten om een risico te nemen en proberen om mijn eigen jumpsuit bedrijf te starten. Ik had al het idee om een jump-sleeves voor vrouwen te ontwerpen, en omdat ik veel ervaring had met het ontwerpen van jumpsuits, kende ik het perfecte materiaal om de jumpsuit te maken: polyester.

Het materiaal bestaat uit een polyester stof met een hoge ademend vermogen. Ik besloot om twee soorten stoffen te gebruiken, een is een gewone katoenen stof, en de andere is een polyester een. Ik koos voor de katoenen stof omdat het zeer licht, het is zacht en flexibel en het heeft een mooie kleur. De polyester stof is het belangrijkste onderdeel van de jumpsuit, omdat de jump-sleeves worden verondersteld te worden gedragen onder het shirt, en ook moeten ze een geur-proofing om ervoor te zorgen dat het niet betrapt op kleding. Zelfs Canvas Doek Inlijsten is een testrun waard. De jumpsuit moet ook perfect bij de drager passen. Het eerste prototype had veel gaten en een gat in de rug. Ik besloot om twee prototypes te maken, om verschillende materialen te proberen en wijzigingen aan te brengen in de laatste. In het eerste prototype besloot ik de stof aan de binnenkant te leggen en de gaten zouden achterin zitten, wat een mooie pasvorm maakte. Dit prototype paste heel goed, en ik had min of meer dezelfde pasvorm. In het tweede prototype probeerde ik de andere optie. De stof is duurder, omdat het dezelfde stof is, maar het is een andere stof die minder elastisch is. Op die manier was ik in staat om een minder dure versie van de jumpsuit te maken. Ik gebruikte het elastiek om een "zak" die ik onder de schouders, zodat de jumpers lichaam zou worden in de zak te creëren. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals jumpsuit Test.