Over Vera Vink

Vera Vink

Mijn vader vertelde me altijd dat ik nooit een goede jump suit model zou zijn en ik was niet teleurgesteld. Ik ben mijn eigen bedrijf begonnen en ben begonnen met het leren runnen van mijn eigen bedrijf. Ik heb deze pagina gemaakt om u het proces te laten zien dat ik heb doorlopen om mijn eigen jumpsuit bedrijf te maken en delen met u een aantal van de dingen die ik heb geleerd langs de weg.

Deze pagina wordt voortdurend bijgewerkt. Hier vindt u een verzameling van mijn berichten over alle aspecten van jumpsuit maken en het maken van uw eigen jumpsuit met mij. U vindt video's, blogposts en een paar andere interessante dingen op mijn website. Het is ook een geweldige plek om mijn blog te volgen en mij te volgen op sociale media. Ik heb ook een blog over naaien, naaien patronen en DIY projecten. Ik ben ook zeer actief in de jump suit wereld en hebben gedeeld een aantal van mijn ontwerpen, patronen, tutorials en nog veel meer met mijn jump suit vrienden en familie.

Ik heb veel ervaring omdat ik ze zelf draag en een vriend heb die ze draagt.

Ik ben niet iemand om achterover te leunen en te praten over jumpsuits, omdat ik geloof dat dit onderwerp kan veel aandacht te krijgen aan het begin en het is echt verwarrend voor mij, vooral als het gaat om springen pakken en de hele vraag van wat is de juiste manier om een te dragen. Voor degenen onder u die niet geïnteresseerd zijn in dit soort dingen, zou ik graag een paar dingen duidelijk te maken: Een jumpsuit is niet een "gordel." Het is geen soort spaghetti van stof. Het is niet een soort kledingstuk dat een rits in het midden heeft, gewoon een manier om de jumpsuit vast te maken aan de persoon. En voor degenen onder u die willen worden technische, dat betekent dat de jumpsuit moet worden gedragen op de volgende manier: Top van de jumpsuit is hetzelfde als de bovenkant van je rok. Een paar jumpers moet je hele lichaam passen.

In 2008 werd ik geïnterviewd door een Nederlands tijdschrift over jumpsuit, ik heb in het Nederlands geschreven, in het Engels en in het Frans. Ik hou van de jumpsuit en het is cool om te kijken naar jumpsuits. Ik heb veel vragen voor jumpsuit ontwerpers, ontwerpers over jumpsuit, ontwerpers en de jumpsuit voor de komende jaren, ik zou graag alles willen weten over wat er gebeurt in jumpsuit ontwerpers. Ik vind de jumpsuit prachtig. Het is echt leuk om naar te kijken. Ik ben ook benieuwd naar de springtechnieken.

Ik ben geïnteresseerd in jumpsuit design in het bijzonder omdat ik graag een heleboel verschillende dingen over jumpsuits, en ik hou van het feit dat in sommige gebieden kan het erg mooi zijn en de mensen die werken in jumpsuits en de jumpsuits hebben een soort van een relatie met de jumpers. Ik hou ook van de springers. Ik ben ook geïnteresseerd in deze sprong in Nederland waar mensen springen in jumpsuit vanaf het moment dat ze klein zijn, zolang ze weten hoe het te doen. Ze maken een sprong van de grond.

Toen ik begon deze blog in 2010 gebruikte ik om dezelfde jumpsuit ik hier op de blog vandaag draag. In feite is deze blog is alles over de jumpsuits die ik heb gedragen en hoe ik ze nu kan dragen voor de rest van mijn leven. Ik schrijf ook over de nieuwste trends, het nieuwste ontwerp en de nieuwste trends over wat voor soort jumpsuits ik vandaag draag. Maar ik heb het niet alleen over kleren. Vandaag wil ik jullie de nieuwste trend in de modewereld laten zien – de jumpsuit!

Ik ben al een grote fan van de jumpsuit sinds ik jong was. Dus toen ik deze nieuwe jumpsuit trends ontdekte was ik absoluut gevloerd. Dit is niet zomaar een jumpuit met een kap! Nee nee nee! Dit zijn ook een geweldige manier om je benen te kleden en ze koel te houden.

Toen ik begon met het verkennen van de jumpsuit trends die zijn rondgegaan, leerde ik al snel dat er twee fundamentele manieren om een jumpsuit te dragen. Ik heb het ook over de traditionele jumpsuit en dan de jump-upsuit.