Wat is het verschil tussen een playsuit en een jumpsuit?

Vera Vink

Een playsuit is een full length jumpsuit die is gemaakt om te passen, terwijl een jumpsuit is een enkel stuk jurk die wordt geleverd als een stuk. De reden voor het verschil is dat playsuits vaak in veelvoudige stukken worden gemaakt en dan gedrukt, gedrukt, en gedrukt. Een jumpsuit is gemaakt van een enkel stuk, dus het is veel minder waarschijnlijk ongedaan te komen in een rush. In tegenstelling tot Balkon Doek is het dus merkbaar efficiënter. Ik denk dat veel mensen zullen zeer verbaasd zijn als ze zien hoe gemakkelijk het is om een jumpsuit te maken, omdat ze kunnen denken jumpsuits zijn moeilijk. Maar echt, zodra ze proberen op een jumpsuit, het is net zo eenvoudig als het openen van een lade in een naaikast en het toevoegen van de stukken aan je garderobe.

Mijn volgende blog berichten zal gaan over mijn favoriete jump-up jumpsuits voor mannen, en hoe ik ze naaien voor hen. In de tussentijd vind je een breed scala aan hoogwaardige playsuits en jumpsuits van The Jump-up. Als u op zoek bent naar de perfecte jumpsuit om te dragen wanneer u aan het trainen bent, of voor wanneer u een vrije dag hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Dus, kijk op mijn site, en vertel me wat je denkt. En vergeet niet, ik ben altijd open voor nieuwe ideeën, dus laat een reactie achter en laat me weten hoe je op. Ook, zorg ervoor dat u mijn andere blog posts over naaien, en mijn favoriete playdough en andere DIY items. Ik hoop dat je geniet van de eerste aflevering! Geplaatst door Vink om 01:42 Bedankt voor de reacties. Ik was ook geïnteresseerd in deze vraag. Hoe kunnen we zien wanneer iets oud of nieuw is en wanneer het een vintage item of een gloednieuw item is. Ook Band Smile is een test waard. Bedankt voor het advies. Beantwoorden verwijderen Bedankt, dit is geweldig advies, en ik ga het nemen. Het is maar een vraag. Heeft u links naar websites om te controleren over vintage en vintage items? Ik heb gehoord dat een paar verhalen over dingen die misschien een beetje meer ongebruikelijk, maar ik kan niet lijken te veel informatie over hen te vinden. Beantwoorden verwijderen Geweldig, bedankt voor de grote blog. Ik ben geïnteresseerd in de jump-suit industrie, maar ik ben niet zeker over hoe oud of nieuw een item is, want ik heb niet veel referentiemateriaal over dat onderwerp. Welke sites zou je aanraden voor mensen die op zoek zijn naar vintage jumpsuits kopen? Beantwoorden verwijderen Bedankt, bedankt voor het goede advies! Ik weet van een paar dingen, en ik zou zeker kijken naar hen als ik er een heb. Ik heb gehoord van jump-suit fabrikanten, maar niet de vintage ones. Ik heb een paar jump-suit websites op het net die een aantal interessante informatie hebben, maar niet echt iets nuttigs (ik zal kijken naar die uiteindelijk). Ik zal ook kijken naar de Jump-Suit-Shop site als ik het online zie. Ik heb ook gehoord van een paar jump-suit-makers, maar niet veel anders. Overweeg een internlinktestrapport. Is het echt de moeite waard de extra inspanning om ze allemaal uit te proberen? Ik heb gehoord dat de beste jumpsuits zijn gemaakt door enkele van de beste jump-suit-makers. Weet je zeker dat je niet op zoek bent naar een ander merk of hetzelfde model, maar dezelfde stijl? En, ik heb gehoord van een paar bedrijven die jumpsuits die een beetje anders dan de anderen te maken.