Zijn er jumpsuits bij Best Secret?

Vera Vink

Ja. Jumpsuit Dames Vero Moda kan echter een begin zijn. En mensen zullen vaak vragen: Waar zijn de jumpsuits? Ze zijn altijd in de mail in een envelop en ik probeer te reageren in een paar uur op de e-mail. Soms kan ik niet reageren of ik zal het vergeten en ik heb nooit een jump pak in mijn garderobe. Je dus niet altijd op een mail vertrouwen. Maar als je een e-mail over jumpsuit in de mail, zal ik proberen om zo snel mogelijk te antwoorden, zo niet eerder. Ik zal ook proberen om te antwoorden op uw berichten. Als gevolg daarvan is het logischer dan Kruidvat Hydrofiele Doek. Maar deze keer denk ik dat de antwoordtijd langer is dan normaal, want ik ben bezig met een heleboel andere projecten. Ik zal dus niet reageren op al uw berichten, maar in de tussentijd u contact met mij opnemen via de opmerkingen.

Ik heb geprobeerd om veel, veel e-mails over deze jumpsuit te beantwoorden en ik heb allerlei mensen zien vragen of ik moest vragen: "Welke jumpsuit?" "Waar te kopen?" "Hoe draag je het?" Soms kan ik helemaal niet reageren. Omdat ik geen jumpsuit of andere kleren heb gezien, heb ik echt geen idee waar het allemaal om gaat. Het is dus altijd beter dan Snoozebaby Doek. En ik ben geen advocaat, ik ben gewoon een gewoon persoon, die hier alleen maar aan denkt. Dit kan onthullend zijn, als je het vergelijkt met jumpsuit Test. En ik wil graag helpen met de informatie, zodat we een eerlijke discussie kunnen voeren. Maar het gaat niet alleen om dit, het gaat ook om de kleren die je draagt in de zomer (en je het ook doen op de dag dat je 's avonds in een badpak zit!). Als u probeert om een jumpsuit te dragen in de zomer, moet je weten wat voor soort kleding niet geschikt zal zijn voor u en je nodig hebt om de beste en de goedkoopste te kiezen, en dit is een vraag die veel van jullie vragen me. Ik zal er meer over schrijven. Hier zijn enkele van de dingen die ik te zeggen heb over het onderwerp.

De belangrijkste dingen zijn de materialen, maar ook de pasvorm (de grootte van de taille / lengte van het kledingstuk, de kleur van het jumpsuit, het materiaal dat de jumpsuit is gemaakt van, enz.), het type jumpsuit je koopt en als je nodig hebt om de jumpsuit te veranderen op een bepaald moment (zodat je niet ongemakkelijk voelen).